måndag 18 mars 2013

Linnea frågar

Jag vet inte hur ni känner för det här med kommentarer och att kommentera. Det är jätteroligt när folk tar sig tid att kommentera. Att jag har lyckats få nån så pass intresserad att de tycker att en kommentar är på sin plats.

Själv är jag som alltid tudelad, som röven. Jag vill gärna kommentera. Men jag kan ju inte skriva långa noveller på andras bloggar utan det skall ju helst vara en kort, koncis och gärna väldigt bra kommentar på alla sätt. Inte så lätt, I say.

Sedan är det där hur ofta kan jag kommentera. Det är ju allt som oftast fråga om en människa som jag aldrig har träffat/ kommer att träffa. Jag har fortfarande lite svårt, känns underligt, att ta del av främlingars liv. Fast de är väldigt intressanta liv. Känner mig som en snyltgäst. Och vem är jag som ännu har mage att kommentera denna okända människas liv.

Tycker inte ni att det är konstigt? Inte ens pikulite?

Och det mest konstiga kommer nu. Jag tycker att jag känner mig lite som en stalker när jag är och nosar på andra människors bloggar MEN sedan tycker jag att det är roligt att få kommentarer. Visst är det ju konstigt?

Nåja, nu skall jag koka kaffe och äta bulla för ungarna är i säng. Ingen sover så jag kan inte prassla med påsen. För då hör de och undrar vad jag sysslar med.


Borgen ikväll. Kvinnan (fick hjärnstillestånd, kommer inte ihåg namnet) till höger är en favorit.

2 kommentarer:

  1. stalker nr one here, jag vet hur du känner dej, men de ju så jävla intressant alltihop

    SvaraRadera
  2. Jo jag kan inte annat än att hålla med. Ibland känner jag att jag inte kan kommentera för att jag nyligen redan kommenterat tre gånger, så jag låter bli fastän jag skulle vilja lämna några ord. Wierd. Likadant med att få kommentarer. Hur kul som helst! Men jag märker att folk jag känner IRL (in real life) inte vill kommentera lika mycket...

    SvaraRadera