måndag 25 mars 2013

Nu är beslutet fattat

Jag kommer att avsluta Mumin och jag. Den kommer att vara här på nätet tills min karl har printat ut hela härligheten. För en utförligare dagbok har jag aldrig tidigare haft.
Känns faktiskt lite vemodigt. Varje kväll har jag loggat in för att kolla det senaste. Ifall nån har kommenterat. Och OK visst kommer det ju att fortsätta men på en annan blogg. Och det är inte sagt att alla ni som har hängt här hittar dit.

Men å andra sidan Cést la vie. Man träffas och man säger adjö. Ni får gärna fortsätta att följa med mitt liv och leverne på Linnéas butik.

Där kommer det mest att handla om trädgård. Mycket om fotografering och om mitt akvarellmåleri. Jag skriver också fortsättningsvis om Mumintrollen. För att: Cést ma vie.

Jag kommer inte att blogga varje dag men säkert många gånger i veckan. Och kanske det blir också dagligen men jag behöver inte. Och det skall bli skönt. Inte för att någon har tvingat mig till det nu heller utan det har mera kommit från mig själv. Och förvånansvärt enkelt har det kommit ett inlägg. För Cést la vie, det händer ju hela tiden nånting.

I alla fall vet jag inte hur länge bloggen är här. Inom kort kommer jag att radera den. Hoppas vi ses på

Linnéas butik.

Adieu, mes amis. Have a nice life(vet inte vad det är på franska).

4 kommentarer:

 1. Hej

  Allt har en ände utom repet för det har två. Eller har det ett slut och ett början? För nu har jag haft denna sida som favorit och då får jag väl avsluta den och lägga till Linneas butik i stället. Fast jag inte kommenterat så har jag, som säkert många andra, varit in och tittat och fått ett leende på läpparna ja t o m ett gått skratt allt som oftast. Men bilder kan även de pigga upp och göra dagen, (carpe diem fånga dagen, göra dagen bra)oj då! där blev det visst en åsnebrygga till din franska. Du är säkert en jävligt bra, ursäkta min franska :), på att fotografera om klassen är den som jag sett i de senaste inläggen. Väntar på finfina bilder av naturen. Och ja sen kommer sommaren och då finns det hela skärgården med fina stränder och klippor, picknick, ungar, lättklädda damer, hundar, fågelbon och vindpiskade träd etc. som kan vara modell. Kanske en akvarellist som skapar på en kobbe långt ute i skärgården.
  PS. Allt finns på print föruton sista inlägget som fick lov att vänta tills i morgon.

  Ses i nästa cybervärld.

  SvaraRadera
 2. Tack o hej, leverpasteij...
  Borde också ta mej i kragen o fixa en ny sida.. när min gamla påminner mej för mycket om mitt gamla liv... tyvärr, fast där inte var så mycket om honom.. men ändå... Jag hör av mej. Och gör ja inte det, så får du höra av dej...

  SvaraRadera
 3. Åhå, oj oj! Nå men om det känns bäst så ska du absolut göra det. Tur hann jag in hit förrän bloggen försvann! Jag har nämligen inte hunnit läsa bloggar på cirka två veckor. Lycka till med det nya!

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha och nog kommer ni ju att höra av mig ännu....

  SvaraRadera