torsdag 28 november 2013

Läste i metrotidningen....

.... häromdagen att Putin vill göra lite förändringar i ungarnas historieböcker. Hi-hi och samtidigt blir man mörkrädd.
Är det sådär lätt att skriva om historien och varför gör han så?

Putin är "lustig" han, så mycket makt men måste han hela tiden häva sig. Han är som en pincher. ni vet den där minihunden som är egentligen är släkte med dobermann.

Hmmm, vår hund är också liten med ett stort ego, jack-russel, fast den är inte så väldigt macho som en pincher. Den kan faktiskt "spela" väldigt anspråklös när den vet att den gjort illa eller när den vill ha mat.

Huhu, vad kan jag säga annat än att Ryssland fascinerar.
Som en annan sak varför är de misstänkta i Ryssland färdigt innanför galler. Är inte det jätte gammalmodigt, är inte de misstänkta färdigt dömda då. Skalll man inte vara oskyldigt tills motsatsen är bevisad.

Da!


9 kommentarer:

 1. Hejs svejs,

  Vad är makt,rikedom,skönhet etc. om ingen ser det.
  Historien har skrivits om tidigare. Det är säkert hur mycket som helst som inte kommit i dagsljus både i den underbara råa lösaktigt härliga burleska arbetarklassen liksom i den hierarkist strama smygkåta vilt festande övre borgarklassen genom tiderna. "Om ändå väggar kunde prata" så skulle de ha mycket att säga under alla dessa år som gått sedan människan började förstå sej på girighet och lust. Det har runnit mycket vatten under Volgas broar sedan Rysslands födelse. Nästan lika länge har detta land haft diktatorer som gjort allt för folkets bästa. En och annan har t o m trott på deras ideologi. Än idag finns det länder som blomstrar likt Ryssland en gång. T ex Nordkorea, Kim jong un visar ideligen upp hur fantastiskt de har det.
  Det är lättare för en domare att döma nån om den färdigt sitter bakom galler och ser ut som en kriminell.

  LÄNGE LEVE KOMMUNISMEN!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Magnus U, hahaha, du har alltid sagt att jag är en obotlig kommunist fast jag börjar misstänka att det är du som är det.

  SvaraRadera
 4. Ja, vad ska man säga? Jag tror nog att historien skrivits om av en del makthavare genom tiderna. Och censurerats, som i Kina tex. Och jag tycker att det är helt vansinnigt att göra det.

  SvaraRadera
 5. what!!!! putin tyx kunna göra just de va han vill, men mer upprörd blev jag för att de inget nytt inlägg idag ;) skojar bara. kollar imårrn igen

  SvaraRadera
 6. Har Magnus U börjat blogga ren????

  SvaraRadera
 7. Man börjar ju undra hur många gånger historien skrivits om, ifall det är så där lätt... huj-huj.
  Du beskriver Putin bra! Just så där måste han hävda sig :-)

  SvaraRadera
 8. Linda, ja Kina är ju ett eget kapitel för sig det. Lika fascinerande som Ryssland. Kanske man kan vänta sig en revolution igen?
  Klara, nej Magnus U bloggar tyvärr inte. Skulle gärna kunna göra det. Och nu kommer det ett nytt inlägg från mig. Håll till godo.

  Carita, hur många gånger historien skrivits om helt godtyckligt vill jag inte tänka på ens. Vad skall man tro på?

  SvaraRadera