onsdag 19 mars 2014

Glad vår

Nu när det åter ha blivit ljust så börjar det röra på sig.

Det pirrar, jag är rastlös, jag vill göra nånting. Det är så illa ställt att jag inte ens får sömn när jag skall vila efter maten. Hur mycket jag än pressar så näää, sömnen kommer inte.

Jag borde ju tvätta fönstren men det vet nu en nyfödd att jag inte kommer att göra.

Jag borde börja med att tvätta vinterkläderna men det gör jag senare ( alltså sedan i november 2014 när vi behöver dem igen).

Ja egentligen är det det enda som jag borde göra.

Det jag vill göra är att vara i trädgården men först måst den förbannade snön smälta bort. Mina stackars, stackars snödroppar är helt slaka. Ja, jag vet inte ens ifall de överlever. Väldigt hårt bakslag det för mig, en vår utan snödroppar är hårt.

Sedan vet jag egentligen inte mer vad jag vill göra bara att jag vill nånting. Men det är på gång i alla fall
nånting.

botaniska krokusar brukar komma i april


2 kommentarer:

 1. Ah, våren och dess rastlöshet. Jag känner att jag vill göra saker och att jag inte kommer på vad. Och det stör mig och gör mig så frustrerad. Men ändå är det härligt med våren.

  Jag skulle också behöva tvätta fönster. Men det är ju så tråkigt. Och jag har jobbat en hel sommar som fönsterputsare och brukar säga att jag har putsat nog med fönster. Så det blir inte gjort så ofta hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då borde du ju ha de rätta tagen, jag menar det går undan när du tvättar fönster. Konstigt känsla den där frustrerande rastlösheten som på nåt konstigt sätt känns skön.

   Radera