tisdag 15 april 2014

En kort paus

Jag tror nästan att jag tar en kort paus i bloggandet. Det är så mycket i skolan och mina nerver och förstånd är inte som de borde vara.

Jag är så nervös för hur det kommer att gå, kommer jag att få fortsätta? Vill jag fortsätta?  (JOOOOO) Har jag ekonomiskt möjligt att fortsätta? Och framförallt FÅR jag fortsätta?

Min första utställningen har jag också varit med om. Det var jätteroligt. Jag drack skumppa tills jag slockna. Fast jag hann ringa till min kära karl och berätta hur mycket jag älskar honom. Detta strax före jag slockna, så jag sluddra antagligen mer än jag berätta. Vilken kärleksförklaring.

Men bra feelis, gott folk, bra feelis! Inte alls så farligt att ha utställning.

I alla fall ha det gott!

Återkommer i början på maj när jag vet mer hur det går med skolan. Skönt skall det bli att få veta. Sedan kan jag planera vad som händer efter det. Och då har jag också mycket att berätta om min kära trädgård, sini där händer det saker. Mamma Mia vad det händer i rabatterna.

Arrivederci!

3 kommentarer:

  1. jag tror jag e lika nervös, jag vet att du kan, men de nog en megafittit hård kamp, så jag förstår att du tar stress. men jag håller tummarna så opp åt dej, o någors hit in i min mage med slutslitna inre organ, finns ett litet pirr, o de e de att jag tror att de kommer nog attt gå bra för dej :) om int, fuck it, du brukar int ge opp i första hand. tror nog ändå att du slipper vidare, o de vill jag tro KUNNES TOISIN TODISTETAAN :) ha de bra. o gonatt

    SvaraRadera
  2. Förstår att det kan behövas en paus med tanke på pressen du säkert är under. Men LOVA att du kommer tillbaka i maj och berättar hur det gått och det senaste scoopen från konstvärlden, och rabatten! Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  3. Tack för lyckönskningarna. Jag kommer nog tillbaka i maj och hoppas naturligtvis att jag har goda nyheter. :) Tills dess ha det gott.

    SvaraRadera