onsdag 14 maj 2014

Nej

Jag kom inte vidare. Jag har varit så nedslagen att jag inte har kunnat skriva om det.

Det känns inte rättvist och jag har inte en aning om vad jag nu skall jag hitta på. Det är helt tomt både i skallen och i magen, jag reagerar alltid med magen.
Ifall nånting är bra/dåligt känner jag det väldigt starkt i magen. Min mage känns tom nu och jag vill inte fylla den med godsaker för jag har inte egentligen nån lust med det.

Säger inte Muminmamman att allt som är bra för magen är ..... kommer inte ihåg resten. Men jag håller med henne. Jag är lika olycklig som min mage.

Det finns sådana som genast försöker på nytt men jag orkar inte med det, inte ett år till av osäkerhet.
Fast jag lyfter verkligen på hatten för dem som orkar.

Jag har i alla fall en trevlig överraskning för er bara jag får det skrivet. Det gäller alla ni som läser, det gäller Mumin och det gäller pengar...

Blev ni nyfikna nu? Hoppas det. Skall bara få det skrivet...

p.s en annan trevlig händelse: jag fick min första oljemålning såld till en som inte är en bekant/vän/släkting.
Livet går trots allt vidare.... suck.
3 kommentarer:

 1. Nej fan... :( Vad uselt det måste kännas. Äsch, det är nästan så jag blir lite arg! Men hoppas det tröstar lite grann att även de största konstnärerna och författarna (och musikerna) blev refuserade många gånger innan folk förstod att uppskatta. Kram, kram, kram!
  (Och ja, jag blev nyfiken ;))

  SvaraRadera
 2. Hej

  Dina lärare förstår sej inte på konst, de är inte vidsynta tillräckligt, likt hästar med skygglappar.
  Du får skära örat av dej och skapa för skapandets skull och berika dina din omgivning i dina hemtrakter och göra en målarresa till nån spännande stad eller plats.
  Jag håller med Maggie om att de riktigt stora har upptäckts först efter att de först tryckts ner och idiotsförklarats, fast Maggie använde ett mer humant ors, så keep going.....

  SvaraRadera
 3. Tack Maggie och Magnus, vad snälla ni är som orkar tro på mig. Och jag har nog idiotoförklarat mig själv många gånger.

  SvaraRadera