måndag 26 maj 2014

Världens pinsammaste inlägg, eller

Jag läser denhär boken nu:


Japp, jag är i klimakteriet. Har varit det hur länge som helst. Jag själv tycker att det är världens naturligaste sak. Ifall man kan prata om mens kan man prata om klimakteriet.

Alla kvinnor kommer vi i klimakteriet lika säkert som att vi alla dör. Det är ingenting som jag säger som att vänta bara när ni själv kommer  till klimakteriet utan mer ett konstaterande.

Förstår inte alls vad man skall skämmas över, vad  man skall fnissa åt.

Ifall ni vill veta kan nu ju läsa boken. Som alltid finns det inget på förhand bestämt mönster hur kvinnor reagerar. Kända svenska  kvinnor berättar om hur de har haft det i klimakteriet.

En sak kan jag bestämt avslöja att min mens har jag inte saknat en endaste dag!

Är det här pinsamt eller är det här naturligt?

2 kommentarer:

  1. ja int förstår jag heller va de e o skämmas över, när man vet att alla e med om det. de som mens ,inkontinens, hemorojder man ska int tala om det. ha int fatta varför. jag själv fryser o svättas hysteriskt på en minut, humörsvängningar o.s.v o då e jag tidigt igång.men de e väl så som samantha sa nobody want's to fuck grandmas pussy ;)

    SvaraRadera
  2. Inkontinens och hemorojder skulle nog inte jag heller prata om :D, nånstans måste man väl dra gränsen. Jag menar sådär öppet skulle jag nog inte prata om det.
    Visserligen är de också naturliga saker men det drabbar ju inte automatiskt alla....

    SvaraRadera