måndag 17 december 2012

Det är bara att kavla upp ärmarna

Skall det bli nåt jul i dethär huset är det bara att kavla upp ärmarna. Nu kan jag ösa på med hyacinter och amaryllisar. Plantagen here I come.

På resan köpte jag ett danskt flaggspel, och en liten försilvrad gris att sätta i julgranen. Tidigare köpte jag en bling-bling uggla som skall ho-ho-andde trona i vår julgran. Så det blev lite fler julgransprydnader i år. Aja-baja.

Resan annars? Jag tog 5 foton. Inte så mycket att hänga i julgranen;)

Resan och sällskapet var roligt. Vi sprang omkring på stan som små Hobbs och den enda gången vi satt ner var när vi åt och drack. Och vilken mat och dryck. Allt var så gott så jag finner ej ord.

En liten detalj som sällskapet tyckte var roligt var när vi beställde vin så satt de vinet på  bordet och servera inte. Vi fick servera oss själv. Såg att man kunde beställa hela flaskor med typ gammel dansk också. Högljutt, trångt och stämningen var på topp. Jag kände livet pulsera i ådrorna.

På cafeerna var världens vackraste  flickor på jobb och det tog en eviiiigheeet att göra en mugg gott kaffe. Fast såhär i efterhand var det värt det.
Sätter ut mina foton nu.
Sankta Lucia på Åhlens.


Heroinchic julgran?

Pojkarna på Tivoli.

1 kommentar:

  1. då ha man haft roligt när man int hinner fota or something, de var säkert en lycka resa, de alltid roligt när man reis me kaverin ;) som jag sa tidigare wish I were whit you dudes.

    SvaraRadera