fredag 7 december 2012

Julkommersen

Jag har varit till Östra Centrum. Nu kan jag lugnt påstå att julkommersen har börjat. Att där var folk och bilar. Svårt att hitta parkeringsplats, svårt att hålla nerverna i styr, svårt att hitta nånting jag vill köpa.
Not my cup of tea. Att det är mycket människor tycker jag om när jag bara lugnt kan luta mig bakåt och mera iakkta. Men när jag verkligen skall få nånting gjort får jag bara spunk.
Hitta skor:

Från Min sko
Ville ju ha dessa, El Naturalista, men det kosta i Borgå Skobox 175 euro. Lite för safigt
i mitt tycke. Döm om min förvåning när samma sko kosta 100 euro i Stockmanns.
I say, skit  stil.

4 kommentarer:

 1. dina nya skor e skiiit snygga, jag måst säg de lite rock`n`roll över dom, men int dom dyra skorna, dom va nog å helt snygga, jag har sportat själv en tid med UGGisar, de som att stoppa på sej ett par dyra morontofflor men endå se relativt foxyger ut (om fötterna alltså) jag har ju med Ainot en billigare version utan skaft o sku kanske int rikit gå ut på bal med dom, men nog till butiken, hohoho va jag tjepplar om mej o mina skor, men dina va som sagt fina rock on dude ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sidu Mette Margaretha! Faktiskt är det lite rock-n-roll över mina nya skor precis som det är lite rock-n-roll över mig, ha-ha.

   Radera
 2. Jag sku åxå måsta fara o inhandla både vinterstövlar, vinterlänkkare o vinterrock. Men jag skjuter upp d hela hela tiden, för jag orkar inte köa och svettas i butiker såhär före jul. O andra sidan... int en enda julklapp ha jag köpt heller, av samma orsak. Snart blir d brådis... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Inte en julklapp och ingen lust. Och jag vet ju att jag skall dit, till djungeln, bland alla andra. Förstör så julstämningen.

   Radera