tisdag 18 december 2012

Skoljulfest

Ikväll är det skoljulfest.

Tycker att det är så stämningsfullt med sankta Lucia, någon liten sketch, alla finklädda människor, det är mörkt i salen bara scenen är upplyst, barn som står i sina föräldrars famnar och vill se...
Fint.

Först är det kaffebjudning och i år är det min pojkes klass som säljer för de skall på lägerskola sedan när de går på sexan. Jag har bakat kolasnittar som tack och lov brändes bara på baksidan. Så ingen kommer att märka före de börjar äta. Och ingen vet ju att de är mina bakverk. Men det är tanken som räknas, eller hur?

Men som alltid är jag tudelad.

För att jag inte har varit med min unge till frisssan. Hans hår är lite för långt för att ens med god vilja kunna kallas charmig. Stackars unge. Fast det tycker inte han själv.
Själv sätter jag på mej nånting som antagligen är för trångt vid magen och för kort vid rumpan. Men ingen märker ändo nånting för att det är så mörkt i salen. Jag skall bara se van ut så går det nog bra.

2 kommentarer:

  1. O du såg nog så van ut ;) Såg glimten av dig, snyggt hår!

    SvaraRadera
  2. neppis jag såg int dej, var va du? o du Linnea, de bra att vi syskon e så naturligt sköna ;) ( som en vis kvinna en gång sa om oss syskon) vi märks aldrig sådär jätte myky, men vänt bara när vi e 70 så tycker nog nån att vi e ganska foxyga,de lite som ässä hihassa ;)

    SvaraRadera