onsdag 5 september 2012

Att hota är aldrig fel

Magnus U(det är min karl)!
Ifall jag är så duktig och slutar röka tycker jag att du skall snickra ihop soffbordet på bilden nedan. Kommer du ihåg din motorcykel och tänk på att din hustru kommer att bli mycket friskare. Så vad säger du har vi en deal?

På akvarellkursen hade de ett såhär fint hemlagat soffbord. Jag vill ha

Härligt bohemiskt, först måla man på skivorna och sedan snickrar man ett bord.
Superpraktiskt. Kan sitta på bordet och använda det som bord. Jag vill ha.Jag skall ha.

P.S
Måste ju tänka på annat än cigaretter. 2 dygn utan mina kära cigaretter. Saknar er skall ni veta, sååå mycket. Skall vi ta en date i smyg. Ingen behöver veta. Hastigt tar vi en snabbis. Fast en tredjedels cigarett. Ingen skulle veta. Skall jag, skall jag bli en cigaretthora?

11 kommentarer:

 1. aaaa... du klarar det... och inga fest rökande :-) vilket betyder att man inte ska festa på en tid efter att man slutat röka, speciellt ska ölen lämnas bort... öl o cigg va ett måste precis som kaffe o tobak...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi skall ha fest i fredag om en vecka. Just nu är det min livlina. Då skall jag röka bara några bloss... Fast du har ju erfarenheten så jag borde göra så men jag vill inte. JAG VILL RÖÖÖÖKA.
   Jag kan inte alls prata med min kära syster om det här. För hon röker och bäst det är så röker jag. Märker du jag är helt utflippad.
   Hej-hej.

   Radera
 2. Jag feströkte (och ibland lite mer än det... eller så var söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag speciellt festliga då) främst under studietiden och tobaken hörde för mig ihop med vissa situationer och vissa personer. Det satt liksom i huvudet. När jag träffade en viss kompis på kaffe, så valde vi alltid ett café där man fick röka inomhus (herregud, kommer du ihåg när man fick göra det!?) för det hörde liksom till. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var tider det! Säger hon med ett dumt smile och ljusröda moln dansar med henne. I verkligheten är jag i helvetet. Röker du inte alls? Inte ens pikulite? Har du varit länge utan? Och du är liksom lycklig och glad ändo?
   Hej-hej.

   Radera
  2. Alltså jag menar att jag har ett dumt smile och ljusröda moln. Jag är lite paranoid ikväll och borde egentligen inte vara på nätet. Så ajöken min vän. Skall inte gå ner mej i nikotinträsket, inte ikväll.

   Radera
  3. Joo jag förstod molnet och smilet ;) Jag var aldrig beroende, eller inte fysiskt men som jag sa, i vissa situationer psykiskt. Nej, idag feströker jag inte mer och jag är glad ändå.

   Radera
 3. Hallåå
  Ett sånt bord är väl inga problem att knåpa ihop. Vilka mått sisådär? Passar det hos oss? Inte väl i vardagsrummet! Motorcykeln fixade du fint. Material borde vi ha förutom hjulen.

  Kummeli; Karvakolmion tähdistö, en stjärna!

  Så sant som jag heter Uno

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förståss skall vi ha det i vårt vardagsrum. Var tänkte du? I WC?
   Vad menar du att jag fixa motorcykeln fint? Min hjärna fungerar inte därför att jag vill röka, göka och kröka.
   Kummeli; karvakolmion tähdistö, en stjärna! Fattar inte ett smack. Du vet att alla finska vitser går helt förbi mej.
   Men annars skall du ha det jävligt bra!

   Radera
 4. bordet passar perfekt i vardagsrummet, o kära du, jag försöker nog att int röka när du e hit eller hos dej, jag vet att de svårt, men jag e kanske för snabb att erbjuda hjälp när du kanske lite sku vila ha de. men de fixar vi också utan problem, jag ska peppa dej så totalt när du e här nästa gång hahhaha men de går nog bra ;) sköna drömmar du

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får visst röka fast jag försöker att inte röka. Int vill jag nu påverka ditt liv. Fast jättegulligt förstås är det.

   Radera