fredag 28 september 2012

Linnéa frågar.. (1)

Jag skall härmed införa en följetång, Linnéa. När jag inte har nånting att skriva om så skall jag ställa en fråga till Er.
Det kan vara om vad som helst, nånting som jag vill veta. För som Mark Levengood säger så skall vi lära oss hela livet ut.
Ni kan svara genom att kommentera, komma hem till mej och svara då kan ni få en slät kopp kaffe, skriva ett brev/ i stjärnorna, telepati....

Bland alla som svarar kan jag bara säga att ni kommer att bli så kloka. Sedan när jag har frågat min miljonte fråga och på det viset gjort det finska folket civiliserat skall vi dricka champagne för det gör fint, civiliserat folk.

Ok, första frågan är:

1. Brukar ni ta päikkäre?

Ifall ni gör det hur ofta, hur långa? Hurdant humör är ni efteråt? Brukar ni äta godis så ni nästan spricker efter det? Tycker ni det är pinsamt att ta päikkäre?


6 kommentarer:

 1. Nej, jag blir bara vresig av päikkäre. Det har ingen som helst uppiggande effekt, utan jag är dåsig och trött i flera timmar efter uppvaknande. Men inte är det väl pinsamt med en liten eftermiddagslur, snarare hälsosamt kanske.

  SvaraRadera
 2. CHAMPANGE LÅTER BRA.... va där fem eller bara en fråga?? så man vet när man ska börja gräva fram festkläderna :-))
  och svar på frågorna: joo, brukar ibland ta päikkärit och oftast slutar de med att man är helt sluut resten av dagen. Men de kan bero på att man vilat förlänge... 20min får vara max för att klara sig utan sura miner... äter sällan godis, är mera för nötter o chips.

  SvaraRadera
 3. Tyvärr, har int möjlighet/tid med päikkäre. MEN ja sov faktiskt en litenliten päikkäre förra lördagen (sådär en halv timmes) - tror d va första gången på över 3 år! Ja ha sovi päikkäre senast då ja väntade våran tjej, så d så ;). Sådär about.
  Ja är nog på rätt gott humör efter d, OM jag fått sova ordentligt - liksom vila ut mig. Om int, så då kan ja vara rätt fräsig. D e skönt me päikkäre, d e d.
  D e int pinsamt me päikkäre, ja bara hinner int sova. Men ack så skönt d sku vara ibland!

  SvaraRadera
 4. Vet inte varför jag tycker det är pinsamt med päikkäre. Kanske det är good old Luther som spökar, man skall inte vara lat mitt på dagen.

  Och Snoopy, 20 min. är max för mej oxå. Annars blir det för mycket av det goda och jag blir bara ganska very irritated person.
  Puss.

  SvaraRadera
 5. Snoopy,
  kanske vi kan hitta på nån annan orsak att dricka champagne? Det är nog dags nu, vi skulle nog på riktigt kunna träffas riktigt livenä. Vi tar vår relation to the next step, eller vad?

  SvaraRadera
 6. jepp sova, äta lördagskorv o vara som fan själv resten av dagen, the hole shit, men de e så sköööönt att bara sätta ögona fast när man får eller kan, de missar jag aldrig.

  SvaraRadera