fredag 19 oktober 2012

Vår hund är en skurk


Wanted
Maja Sötnos
Reward 1 bulle

Igår skulle jag dricka kaffe och äta bulla när jag såg på Kockarnas kamp på TV. Jag hitta inte bullan. Min vana trogen hade jag gömt den så att inte nån unge skulle ta den.

Denna gång var det inte ungarna utan vår hund. Papperspåsen hitta jag på dess plats. Så nu vet jag det, hunden gillar oxå bulla. ;) T o m hunden är snål, den slicka sej nöjd om munnen och ifall den skulle kunna tala så skulle den ha sagt åt:
- mej nu var det nog min tur att få lite bulla, din snåljop.

På tal om djur. Jag har tidigare klagat på sniglarna på vår gård. Eftersom det regnar hela tidenså gynnar det ju sniglarna. Så nu finns de ännu mer, så jag plockar, plockar, dödar, svär och så plockar jag igen.

Nu har de börja klättra upp på väggarna. Alltså från utsidan, ännu. Snart kommer de väl in. En snigelinvasion, herre du min skapare. Tänk er att dela bostad med hundratals sniglar som krälar och är slemmiga och suger sej fast i ditt ansikte när du skall sova. Jag skall skriva en bok om det.

Akta dej Stephen King för det kommer att bli en horrorklassiker.

Varför finns dessa odjur överhuvudtaget. Jag tror att Gud skapa sniglar bara som nån slags prövning. Sniglarna har ju inga fiender.

Jag tror att grodor äter sniglar och vi har en hel del grodor på vår gård. Men inte tillräckligt. Ingen jämvikt där, borde alltså få mer grodor på vår gård. Örk!
Det är bara det att jag är inte så förtjust i grodor heller. De är ju oxå lite sådär slemmiga. Slemmigt är inte bra.
Tror att jag asfalterar hela gården och impregnerar asfalten med gift. Då får jag nog vara i fred!


2 kommentarer:

  1. så gullit foto på maja, den lillla skurken, när de komer ti sniglarna så fy fi..an gör dom alls nån nytta? borde dom int dö ut, men dom jävlana kommer att leva längre än vi människor shit ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maja är ett tacksamt objekt bara hon skulle förstå att smajla upp sej :)

      Radera