söndag 20 maj 2012

Vad skall jag skriva om?

Det är inte klokt att jag bara bloggat i lite på 3 månader. Det känns som mycket längre. Jag märker att jag ibland har svårt att hitta på vad jag skall skriva om. Jag menar att jag lever vanligt Svensson liv och det händer faktiskt inte så hemskt mycket.

Idag har jag t ex stått på alla fyra och rensat ogräs från vår terass. Inte så hemskt fabulöst och ingenting att skriva om fast jag nu ändo gör det.
Vi var på kaffe ner till Jackarby. Det var roligt och jag blir alltid lika inspirerad vad gäller trädgården för si där bor en likadan trädgårdstok som jag själv.
Sedan åt vi burk ärtsoppa som jag lyckades få för lös. Så vi mer drack än åt den. Örk, låter äckligt men det var det inte.
Klippte gräsmatta för första gången.
Tog en lång, lång promenad kanske 5-6 km.

Sånt där perusfnatteri. Ingenting värt att skriva om. Så hur i all världen hittar ni andra på?

2 kommentarer:

  1. äh men påriktigt, int kan man ju ha hela tiden nåt att skriva om, då blir de bara skeida, tänk om man sku ha så intressant liv att man har hurja myky att skriva varje dag? då sku man sjölver va döslut, eller ljuga. har jag rätt eller, whos the king??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skeida var ordet. Vem vill läsa om vad jag gjort för hushållsarbete? Ja, förutom min karl som antagligen blir nöjd när jag håller hushållet fint;)

      Radera