onsdag 28 november 2012

Granen står så "grön och grann" i stugan

Bild: homepage.tinet.ie

Julgran skall det vara på julafton. Den tar vi in den 23.12 och då får ungarna klä den ifall de vill.

Vår julgran skall vara klen, den får inte vara tät den skall se lite skrattretande ut. Lite som nånting som Tim Burton ha skapat. Då syns alla dekorationer bäst. Varje år köper jag en ny sak till julgranen som jag gillar extra mycket. Tycker inte alls om snack om hurdant tema julgranen skall ha i år. För mej är julgranen TRADITION. En ny sak, de mesta gammalt och så sådant som ungarna har gjort. Och min karl skall sätta stjärnan i toppen.

Inte gör jag det lätt för mej. Hur många heroinchica men  friska julgranar finns det i skogen?

6 kommentarer:

 1. Neeeej! Du kan inte mena allvar! Granen måste ju vara tät och symmetrisk som bara den! Inte odlad, inte klippt, utan perfekt av naturen. Så är det bara. Därför kan det ta flera dagar att hitta den också.... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;) perfekt av naturen? I say, du gör det ännu svårare än jag.

   Radera
  2. Just precis, perfekt av naturen, det ska den vara! När man sedan trampar runt i skogen tredje dagen i rad, börjar man nog undra om man har alla mumintroll i dalen, eller i mitt fall kanske alla får i kätten. :)

   Radera
 2. Va de nu finns någonstans kvistar att hänga Spiderman, pistoler o alla möjliga grejor i, så e de ok, barr behövs inte, dom faller ju bara bort o råddar så tusan. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och relativt stadig ifall er hund får för sig att dingla i toppen.:)

   Radera