tisdag 6 november 2012

Varför blir jag så arg

Varför blir jag så arg ibland över saker som verkligen inte har nån betydelse. Som idag.

Jag skulle lyfta pengar och ottomaten tog mitt kort. Jag ringer till nummret som man skall ringa till, smått irriterad måste jag erkänna.
Kärringen som svara verka jätteotrevlig och sa ganska kort att jag får tillbaka mitt kort inom 5 dagar. Det bara pittra i mej och jag konstatera att jag måste väl in till banken. Jo,  svara hon kärringen, kai pankista vielä saa rahaa. Jag bröla åt henne thanks for nothing.

Genast ångra jag mej. Tänk ifall hon börjar jävlas med mej och inte skickar mitt kort på flera veckor. Äh! Det var så onödigt men hon var på riktigt en pieppo. Så egentligen var det rätt åt henne.

Brukar ni bli arga över småsaker? Kan ni kontrollera er?

4 kommentarer:

 1. Oh yeesch och oh nooo. Jag kan alltså bli arg för småsaker när det egentligen är en stor, helt icke-relaterad stor sak som stör mig. Förstår du hur jag menar? Och då har jag nog svårt att kontrollera mig... speciellt om nån är omotiverat ovänlig mot en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår och antagligen var det något sådant. Kanske satkärringen i andra ändan av telefonen oxå hade samma sak:) Fast det har gått om, går om lika snabbt so det kommer.

   Radera
 2. Hej
  Fråga: Varför tog automaten ditt kort???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pga dagens teknik. Jag gjorde ingenting fel. Stod i allsköns ro och skulle lyfta pengar. Jag är oskyldg;)

   Radera