onsdag 7 november 2012

Min plan denna vecka: att bli snygg

Det är min lilla plan för denna vecka. Det gäller att sikta på stjärnorna heter det. Jag skall köpa kläder. Jag har inte köpt nya kläder på typ 10 år förutom underkläder. Ok, jag överdriver kanske lite. Men det mesta handlar jag på loppis.
Nu vill jag ha ett par varma, snygga vinterskor och de måste absolut var coola. T ex
Dehär skorna är av märket El Naturalista. Passar både till byxor och klänning. Lite för dyra. Är de coola eller är jag gammalmodig? Jag tycker att de är coola. Strumporna upptill är jag lite tveksam med. Kan hastigt bli en gammalmodig detalj. Kanske jag hellre borde ha såna här:
Ok, dessa jodphurs är Tommy Hillfiger .
Så de köper jag inte fast de finns säkert billagare varianter.


En snygg kappa vill jag oxå ha. Har en klar bild hurdan. Den skall vara mörkblå, ylle, dubbelknäppning, höga/sköna fickor, ganska kort=skepparjacka. En klar favvo för mej.

Bild: carlstaddepa.se

Visserligen har jag en skepparjacka men den är inte av ylle så den är för kall. Jag har gärna en kall och en varm likadan rock, vitsi vilken fashonista jag är. Det är en karl på bilden men jag har ingenting emot att likna en snygg karl ;)

Vad mera behöver jag för att bli snygg? Färga håret. Jag tror att jag skall färga mitt hår rött, kopparrött. Det är så häftigt. Jag vet inte ifall jag passar men jag lär väl snart få veta. Vill ni veta?
Fast en gul kappa skulle vara ganska häftigt till mitt röda hår. Jag skulle bli lite som Elsa Billgren.

Häng med på min make-over.


6 kommentarer:

 1. Hhmmm...

  Kan du ta det lite lugnt och fundera efter en stund innan du gör nånting tiktigt vulgärt, jag menar du är riktigt snygg som du är.
  Väldigt vad tidig du var här idag. Har du följt med den amerikanska valvakan, det har jag, rätt man vann!!! Obama har gjort mycket, Obamacare, ekonomin, så bra att han fick fortsätta på sin väg. Men hej nya kläder låter bra. Piggar upp i höstmörkret. Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag, vulgär? Passa dina ord.:) Du skall sova på nätterna.

   Radera
 2. Så snygga skor med strumpkant! Speciellt de röda överest är läckra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker oxå men de skall hänga med många år. Därför ändo lite tveksam. Men nånting blir det. Roligt att planera.

   Radera
 3. Jag sku åxå vilja ha såna där däruppe, med strumkant. Endera lång- eller kortskaftade. Dom e snygga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, skitsnygga och tyvärr skitdyra.

   Radera