tisdag 15 januari 2013

Jag har snart bloggat i ett år

Det trodde jag inte när jag börja. Att jag skulle orka såhär länge.

Min karl har printat ut alla inlägg och det blir mycket skall jag berätta. En väldigt uförlig dagbok. Den utförligaste i mitt liv.
Jag har alltid skrivit dagbok. Jag brukar slänga dem anefter. De är så pinsamma ifall de skulle komma i fel händer. För i dessa dagböcker "väljer" jag inte mina ord utan låter de flöda ohämmat direkt från hjärtat.
Some nasty shit, indeed. Ingenting för en publik.

Så bloggen är på det viset, nästan, solsidan av mitt liv. Men det finns en mörk, destruktiv, gemen sida av mej som jag inte skriver om här. Och ifall jag nån gång gör det är det lite sådär humoristiskt ( i alla fall försöker jag).

Det har varit prat om att sociala medier är visst ett sätt att umgås på, hur man kan få vänner... och visst är det sant. En sanning med modifikation.

Men gott så. För jag tycker att det är avkopplande att  hänga på bloggarna. Ingen som sätter krav på mig.
Nej, nu skall jag jobba för mitt levebröd, försörja min familj.

8 kommentarer:

 1. Oj utprintat. Det gör dagboken lite mer verklig, den finns inte bara där nånstans på nätet. Nätvänner är inte samma sak som vänner som man träffar ansikte mot ansikte, det är lite olika sorters vänskap. Jag tror också att man har svårare att släppa en nätvän riktigt lika nära lika snabbt som en "vanlig" vän. Däremot kan man vara öppen på ett helt annat sätt på nätet. Intressant det där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, nånting att ge till barnbarnen eller så int. De kan bli chockerade att mormor har skrivit så många fula ord.
   Visst är det konstigt att man kan vara mera öppen på nätet samtidigt som man är väldigt selektiv med vad man skriver. Det är sant. Det är oxå det som är så skönt med bloggar att de inte är så "tunga" att man kan skaka av sig det men ändo få sej en tankeställare. Och att man kan få respons på alla sina "tokiga" funderingar.
   Visst är det vänskap, en alldeles egen 2000-tals vänskap.

   Radera
 2. Hej

  Länge sen sist. Detta är ett av många sätt att följa med vad ni sysslar med. Så på så sätt är social media här och nu men världen ändras så fort så imorgon kanske det är nåt annat. Bra att du inte skriver lika som du i ögonblickets hetta tänker för då kanske bloggpolisen skulle kasta ut dej från nätet. Din fars barn är liksom kända för att säga först och tänka sen. Där har inte päronet fallit långt. Avkopplande håller jag definitivt med om fast det är du som står för underhållningen och vi andra bara sitter som åskådare, tyvärr, för det är det bekvämaste. God fortsättning på det nya rika härliga 2013.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, kanske du skulle börja blogga så jag vet vad du sysslar med på andra sidan potten.

   Radera
 3. PS.
  Fin den där bildbloggen Linneas butik. Kanske du hittar nåt att sälja där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mina godbitar som får mej att längta efter att vara rikare. Bortskämd snorunge är vad jag är.

   Radera
 4. då får man gratulera på din ett års dag, hipphipphurray

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är först i början på februari;) men tack på förhand.

   Radera