söndag 6 januari 2013

Vad har jag för en blogg riktigt?

Hurdan är min blogg riktigt?
Jag kan inte säga hurdan min blogg är. Egentligen tycker jag inte om när man sätter in saker och människor i fack, oberoende om det är med positiva/negativa förtecken. För det är väl det som skiljer fördomar från förväntningar?

Det är ju förståss tryggt med fack för då blir man ju inte besviken men inte heller överraskad. Det är tryggt som ärtsoppa på torsdagen. Hur sprittande är det?
Samtidigt känner man ju gemenskap med likasinnade men hur mycket vidgar man sina vyer då ifall man aldrig lämnar sin bekvämlighetszon?

Konstig riktning detta inlägg tog.
Jag vill göra min blogg klarare i konturerna. Mera bilder, läs vackra bilder  vill jag ha eller skall jag ha borde jag väl skriva i dag för att poängtera att jag är en människa som får/tar vad jag vill ha. I´m just going to do it!
Oh, jee.


8 kommentarer:

 1. Din blogg är så bra just för att man aldrig vet vad man ska vänta sig! Det kan vara precis vad som helst och därför just är det så intressant att gå in och kolla vad du har hittat på att skriva idag då. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jee, tack. Det ville jag höra. Kanske jag fortsätter lite som förr fast vackra bilder är aldrig fel.

   Radera
 2. ja bilder blir bra, o du som sku börja fota mera med,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske jag får använda dina superfina bilder?

   Radera
 3. Hej Kati, tycker också att de e roligt att läsa din blogg, just för att den e bara såååå du, spontan o rakt på sak... utan konstigheter. Många skratt har man fått sig o blir på gott humör. Fortsätt som förr du...

  h fru Fab

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och roligt att höra att du läser. Fru Fab är ju Fru Fabolous, mycket bra namn.

   Radera
 4. Jag gillar åxå din blogg! Den är så spontan, så äkta :) Fortsätt gärna :)

  SvaraRadera