torsdag 31 januari 2013

Skönt att vara hemma

Vilken skön vecka det har varit. Ännu en gång kan jag konstatera att jag har varit fördomsfull, mot Kanarieöarna. Det var mycket som var fint med Kanarieöarna:

- miljön, härliga branta klippor rakt ner i ett oändligt Atlanten. Aldrig tidigare har jag sett havet som jag såg det på Kanarieöarna. Det var överväldigande STORT. Höjdskillnaderna gjorde ju förståss sitt, man ser bättre uppifrån.

- vädret, inte ett moln på hela veckan. 25 härligt passande grader just för mig. Inte för varmt eller fuktigt. Till kvällen blev det t o m lite svalt.

- maten och drycken, hur mycket som helst. Bara att sätta sig till bords, por favor.

- servicen funka, vi behövde inte vänta eller fråga.

- hotellet hade en bra perus-standard. Inte för fint med tanke på gänget som vi hade med oss, väldigt barnvänligt med andra ord.

- taxiresandet var väldigt billigt.

Alltid finns det ju nånting som är negativt:

- försäljaren var en aningen för påstridiga eller kanske inte det heller utan mera att alla försökte tråka samtidigt.

- höjdskillnaderna, det kunde vara jobbigt att gå nerför. Uppför tog vi alltid taxi, smart va?

- det fanns inte tilataxin så vi fick alltid ta två. I och för sig kosta det ju ingenting men ibland fick man vänta kanske, ähum, 5 minuter.

Sedan brände vi oss, steg i fel buss när vi skulle hem, planet var försenat 3 timmar och som grädde på moset tappade jag min älskade Iphone. Men allt detdär var ju vårt eget fel och kan inte skyllas på Kanarieöarna.

Jag har alltså inte ett enda foto att visa men skall fråga min syster ifall hon kan jäääsa lite.

p.s håll tummarna för att jag får tillbaka min Iphone. Har nämligen varit i kontakt med flygfältet i Las Palmas och det hade kommit in en Iphone i Lost and found-avdelningen.6 kommentarer:

 1. Vad kul att höra att det var en lyckad resa! Ni har säkert varit på ett trevligt hörn av öarna :) Eär du brun som en pepparkaka nu? (synd på Iphonen :( Hoppas det är den som kommit in till lost and found)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mer var vi röda som kokta kräftor men gott så.

   Radera
 2. Välkommen tillbaka! Roligt att höra att allt gått bra o ni hade det trevligt. Hoppas du får tillbaka din phone.... ledsamt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Neppis, roligt var det och notan är 3 kg tungare än före resan.:)

   Radera
 3. MEN de e så värdt det, kilona alltså, från den här dagen frammåt ska jag njuta av livet, int tänka på vad jag alltid stoppar i mun eller om jag rör på mej. De som jag vill ha ska jag ta, o sen om jag blir förfärligt stor tar jag ett banklån o opererar mej liten, som dom gör i USA höhööhhö vitsi, hur smart e int jag ???????????

  SvaraRadera
  Svar
  1. La Dolce Vita. Äta och dricka är la dolce vita. Fast att operera sig gör jag inte frivilligt.

   Radera