söndag 10 februari 2013

Att få sin telefon tillbaka

Jag, min klåpare, lämna min telefon på flygfältet i Las Palmas. Det är så typiskt mej. Jag är jätteförsiktig med den och vet ungefär hela tiden var den är. Sedan lämnar jag den där. Helt ofattbart.

Känns konstigt att inte ha alla sina telefonnumror och att inte vara anträffbar. Försöker ju få den tillbaka.

Har ringt flera gånger och försökt med min hemlagade svengelska få fram mitt ärende. Hon i andra ändan har inte förstått ett smack och jag har inte förstått ett smack vad hon har sagt endast att hon inte är på arbete först om 30 minuter. Vad fan svarar människan i telefonen för då, kan man undra.

Tog istället kontakt med Tjäreborg och då börja det minsann hända. De ville ha ifyllda blanketter och bilagor och pengar som skulle betalas in på 2 olika konton. Herregud! Trodde nästan att det vara fråga om Mission impossible och inte min telefon.

Men kanske nästa vecka får jag hålla den i min hand, min telefon. Hoppas de har tagit väl hand om den så att den inte har behövt känna sig ängslig. Min stackars, stackars telefon. Snart är du hemma hos mamma igen. Och jag skall aldrig, aldrig lämna dig mer. Det är ett löfte.

4 kommentarer:

 1. Yey! Den är på väg tillbaka. Roligt att du får alla bilder tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säg inte annat. drar en lättnadens suck när den är hem.

   Radera
 2. något måst de ju alltid hända, allt gick ju så bra. men att de nu sku hända så de e ju typiskt, sku du int ha tappa den, så sku väl jag ha bryti benet eller tappa bagage, men allt e väl nu, vi e hemma, så e din kära telefon, vi fixar ju allt. :)

  SvaraRadera