torsdag 22 mars 2012

Resultat av förra veckans "gröna" försök

Förra veckan skulle vara grön. Jag skulle oxå träna mera och röka mindre. Nåja, resultatet är att jag har ätit och rökt desto mera denna vecka.
Som straff var jag just på ett 75 minuters cross-träningspass. Nepp, ingen endorfin kick bara asig feelis. Ett bonus får jag dock av träningen och det är att jag kan städa i min hjärna. Alla tankar i prydliga fack, bort med alla gamla och dammiga tankar och swung in med nya fräscha tankar. Det är ett bonus, ett stor bonus.
Under träningen kom jag att tänka på att jag har inte gjort ett sammandrag hur förra veckan egentligen var.

- jag träna 3 gånger, lika motvilligt varje gång. Inte bra jag vill tycka om att träna
-rökte 6-7 cigaretter ( min plan var 5) per dag. Lite för mycket
- åt ingen bulla. Super duper bra.
- drack lite alkohol på torsdagen, ganska bra.

Dessutom lova jag Bohemiska Maggie att vi skulle äta 2 gånger vege-mat i veckan hela marsmånad. Förra veckan åt vi morotssoppa en dag och nån superäcklig pasta med svamp-och spenat sås. Denna vecka har vi inte ätit vege en gång ännu men veckan är inte slut.

Summa summarum! Jag går mot ett hälsosammare liv hela tiden, två steg framåt ett steg bakåt. Jag är nöjd. Fast jag av naturen är otålig så är jag i alla fall nöjd.

Gud! Vad jag är ego: det är bara jag, jag, jag hela tiden

4 kommentarer:

 1. Jaa, det där låter ju super! :) Inte är det väl alltid slutresultatet som är det viktigaste, utan det att man försöker. Men jag vet, man ställer ofta höga krav på sig själv och helst ska ju allt hända hetinytgenast.

  p.s. Hehe, men det är ju DIN blogg så det gör väl inget om det är jag, jag, jag ;)

  SvaraRadera
 2. Jag försöker se lite längre än näsan är lång. Bättre små förbättringar än inga. Bättre status quo än försämringar, i den stilen resonerar jag.

  SvaraRadera
 3. Bra ide`att sätta juttuna i ege fack eller fu... o. sen e d bara att tänka MinäMinäMinä tycker jag pujunkt

  SvaraRadera