onsdag 8 februari 2012

Men herregud vad har jag gjort

bild av mej från google

Som jag sa tidigare så har jag ingen erfarenhet av bloggandet. En snäll kaveri gav några tips om bra bloggar som jag förstås genast läste. Det var så proffsiga och intressanta blogger. Vad har jag gjort?
Jag har inte ett intressant liv, jag är inte välutbildad jag är inte ens snygg. Jag har alltid varit impulsiv och det är inte första gången jag tar mig vatten över huvudet och knappast sista. Borde jag kanske bara läsa bloggar och inte skriva bloggar. Jag har sån ångest.
Nu vill jag stoppa huvudet i sanden och aldrig mer ta upp det.

6 kommentarer:

 1. HALLOO! Välutbildade som dessutom är snygga är ofta tråkiga, trångsynta och egoistiska. För att referera till sagovärlden som du gör så; hade inte Leonardo och hans sällskap den mest intressanta resan av alla i Titanic filmen? En person som inte anses ligga högt i yrkes-karriären är inte så självupptagen och på det sättet ofta mycket roligare och ledigare att umgås och festa med. Men visst har jag festat glatt med utbildade människor och haft det trögt med "vanliga" hobs.

  SvaraRadera
 2. PS vem tycker int om eldiga senioritas

  SvaraRadera
 3. Hallloooooo!
  Ta en runda i blogosfären så märker du att det finns en hel mängd av bloggar (dom flesta faktiskt) som bara är en uppräkning av vad man gjort. Du har ju för tusan en tanke en åsikt och vågar säga den och dessutom med humor. Så underhåll oss!!!

  SvaraRadera
 4. tack för omtanken.man skall inte jämföra sej med andra. det finns alltid nån som är bättre. man skall bara tävla med sej själv, vad tror du? då märker man i alla fall om man blir bättre...

  SvaraRadera
 5. Du har en jävla bra blogg och jag sitter och läser den med leende på läpparna, ja och ibland också med "brakaskratt". Härligt att någon vågar säga som det är och inte vara förfinad.
  Jag blir så inspirerad av din blogg och funderar tom. på att skriva själv. Frågan är: vem skulle vara intresserad av att läsa den? Skit i det, huvudsaken att man kan "blöda ut" till pappers...eller ja...på nätet =). Kanske gubben besparas från en hel del knarr då?? Vem vet? Den som väntar får se.... =)
  Men fortsätt i samma stil, mrs K. Jag läser vidare i din blogg =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för komplimangen, det gläder och uppmuntrar till vidare stordåd, he-he. Börja för allt i världen att blogga, du kommer att bli förvånad hur många som läser den, jag kommer att läsa den bara du ger namnet på den. Tattis ännu en gång, roligt

   Radera