fredag 6 april 2012

Linneas Butik


Jag tror mej veta, kommer inte ihåg varifrån, att när vi alla blir gamla och tänker tillbaka på våra liv så ångrar vi sällan det som vi gjort men däremot ofta det som vi inte gjorde. Ifall vi vill göra nånting väldigt mycket och gått och tänkt på det jättelänge så skall vi göra det. Annars kan det hända att vi ångrar det när vi blir gamla.

Jag hade en gång en butik, Linneas Butik, i ca 3månader. Vi kan fast kalla den en pop-up butik. Det var en blombutik. Den var ca 2,5 kvadratmeter stor och så fanns det trappor, egentligen var det bara en ingång. Den var jättefin men den var ingen ekonomisk framgång direkt. Jag var livrädd att nån skulle slå ihjäl sej i trapporna varje dag.
Första dagen bjöd jag på örfilar och hemgjord rabarber-saft och jag hade gjort inbjudningskort som jag dela ut. Det kom drygt 100 personer till min lilla 2,5 kvadratmeter stora butik.

Ångrar jag mej. Absolut inte. Det var roligt så länge det vara. Lite pinsamt var det kanske när folk fråga hur min butik går och jag svara att det finns ingen butik mera. Alla hann inte ens komma och kolla. Men ångrar det gör jag absolut inte. Och titta bara så fin den var. Som en karamell.

Utsidan

Insidan och gulliga ungar


8 kommentarer:

 1. Mysigt, det är vad det är. Och varför kommer jag att tänka på Sverige och sommar?? Vet ej....

  SvaraRadera
 2. ja,jag minns din pärla, min son var oppklädd i endast småkalsonger när vi kom på din öppning, han var så snål på bulla o bararbersaft, o ack så fina blommor jag hade hemma på våra bord då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Nu skulle Alofons inte göra det mera. Snart kan jag laga bararbersaft igen, slurp.

   Radera
 3. Så sant, så sant, det där med att vad man ångrar senare i livet.

  SvaraRadera
 4. krispigt.ratata.fi9 april 2012 17:46

  Så sant så, man ångrar sällan något, inte längre stunder iaf. Man borde hålla i minnet såna här "to do before I die", så man hinner :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Jag har alltid skrivit listor men faktist aldrig en sådan. Tror att jag skall försöka.

   Radera